IMPORT - EXPORT - KWEEK

Voor topkwaliteit malawi en tanganyika cichliden bent u bij Baars Cichlids, met een ruime keuze aan verschillende soorten cichliden, zowel wildvang als nakweek, aan het juiste adres !

Baarscichlids bestaat uit 2 gedeelten, een malawi en tanganyika cichliden kwekerij die zich richt op de kweek van de zeldzamere soorten uit het lake malawi en lake tanganyika en een verkoop / showruimte waar u de door ons gekweekte of direct geïmporteerde dieren uit Afrika kunt bewonderen. Inmiddels zijn wij zo'n 25 jaar actief in deze branche en in zowel binnen als buitenland, bekend om onze kwalitatieve, gezonde en kleurrijke oost afrikaanse cichliden.
De wildvang en nakweek cichliden zwemmen bij ons, in zeer goed onderhouden ruime aquariums die volledig ingericht zijn voor een optimaal welzijn van onze dieren. 

Is de afstand naar ons toe voor u te ver ?

Geen probleem, wij kunnen de dieren bij u bezorgen door een gespecialiseerde en bevoegde vervoerder, waardoor een goede aankomst gegarandeerd is. 
Voor meer informatie, neem even contact met ons op. 

Voor ons aanbod malawi en tanganyika cichliden wildvang en nakweek, verwijzen wij u graag naar onze voorraadlijst, welke u hier vindt.

Wij hopen dat wij uw interesse gewekt hebben en dat deze site u van de informatie voorziet, waar u naar op zoek bent.

Met vriendelijke groet,


Baarscichlids

Like ons op facebook Baarscichlids
 

New wildcaught import lake Malawi and Tanganyika date 05-03-2018
Malawicichliden

In dit album ziet u diverse foto's van nakweek malawicichliden of geïmporteerde wildvang dieren door Baarscichlids.

Vangstation Malawi

In dit album ziet u diverse foto's afkomstig van onze partners aan het Malawimeer. Deze foto's zijn in Afrika gemaakt, direct na aankomst in het vangstation of tijdens het acclimatiseren van de gevangen wildvang dieren in de holdingponds/bassins op het terrein van het vangstation.  De meeste exporteurs vanuit Malawi bevinden zich aan de zuidwestkust van het meer, langs de kuststrook...

Vangstation Tanzania

De vangstations aan het noordelijke deel van het malawimeer, bevinden zich tussen de kuststrook van Itungi tot aan Hai Reef en hebben allen hun cichlidenopslag en exporteurshuis in Dar es Salaam- Tanzania.  Zij bevissen vooral het noordelijke deel en het oostelijke deel (Mozambique) van het Malawimeer en gaan slechts een enkele keer naar het zuiden van het meer. Vanuit de lokatie in Dar es...

Vangstation Zambia

In dit album ziet u diverse foto's afkomstig van onze partners in Zambia aan het Tanganyika meer. Deze foto's zijn in Afrika gemaakt, direct na aankomst in het vangstation of tijdens het acclimatiseren van de gevangen wildvang dieren in de holdingponds/bassins op het terrein van het vangstation.  De vangstations in Zambia bevissen de gehele kuststrook van het Tanganyika meer wat...

The place to be for East African Cichlids