Tropical voer

Bij Baarscichlids kunt u terecht voor het complete assortiment Tropical cichliden voer in klein of bulkverpakking.

Uit eigen ervaring kunnen wij meedelen dat onderstaande soorten vlokvoer, bijdragen tot een uitstekende vitaliteit en schitterende natuurlijke kleuren van uw malawicichliden.

Wij versturen ook cichliden voer met Post NL, de kosten hiervoor bedragen € 6,95.
Prijzen per 01-01-2022

Kleinverpakking van Tropical vlokvoer.
 

  • Tropical Bio-vit 1000 ml pot € 12,50
Bio-vit is een uitstekend vlokvoer voor alle Mbuna's en raden wij ook iedereen aan om "verse"wildvang dieren te voeren. Dit natuurlijke groenvoer is makkelijk verteerbaar en zorgt ervoor dat vooral wildvang dieren, rustig wennen aan het aquariumvoer. 
 
  • Tropical Ovo-vit 1000 ml pot € 12,50
Ovo-vit is een vlokvoer wat zich richt op de vitaliteit en groei van uw cichliden. Met name jonge vissen groeien zeer goed, met dit vlokvoer.
 
  • Tropical Malawi 1000 ml pot € 17,50
Tropical Malawi is een vlokvoer voor dagelijks gebruik. Het bevat alle bestandsdelen die de vissen nodig hebben om optimaal tot uiting te komen. Absoluut een aanrader in combinatie met Tropcal XXL Color.
 
  • Tropical D-50 plus 1000 ml pot € 17,50
Tropical D-50 is het absolute top vlokvoer van Tropical. Knalrode vlokken die zorgen voor een optimale conditie van uw dieren en die ertoe bijdragen dat de natuurlijke kleuren optimaal tot uiting komen. Een echte aanrader !
 
  • Tropical Cichlid Colour XXL flakes 1000 ml pot € 17,50
Tropical Cichlid Colour is een compleet topvoer voor uw malawi en tanganyika cichliden. Dit voer zorgt ervoor dat de natuurlijke kleurenpracht van uw vissen echt naar boven komt en zorgt tevens voor een optimale conditie en gezondheid van uw dieren, absoluut een aanrader, die niet bij uw dagelijkse voedering mag ontbreken.
 

Voor meer info of beschikbaarheid kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Tropical

Het bewezen voer voor gezonde en kleurrijke cichliden.